Az oldal átalakítás miatt jelenleg nem üzemel.
Rendeléssel kapcsolatban: +36 30 649 7901

Kérdése van? Hívjon minket! +36306497901

Ismerj meg minket!

Kedves Ismeretlen Ismerős!

 

Köszöntelek az oldalamon. 

Bejó Kinga vagyok három gyermekes anyuka, a BeKi alvó sópárnák megálmodója és készítője. Azok közé tartozom, akit 30 évesen is a “Mi leszek, ha nagy leszek?” kérdés foglalkoztatott. Kislányunk megszületése után biztos voltam benne, hogy az akkori munkám nem nekem való. A kreatív dolgokat, alkotó munkát  mindig is szerettem. Így kerültem a varrás világába, ahol 5 évet töltöttem el a BeKi Handmade megalakulása előtt. 

 

Anyaként ugyanazokkal a nehézségekkel szembesültem mint minden más édesanya. A legnehezebb időszakunk az volt, amikor Csanád kisfiam két évesen kruppos lett.

 

Ekkor kezdődött minden.

 

Kétségbe esetten  szerettem volna egy megoldást találni és segíteni neki a gyógyulásban. Egy olyan megoldást, ami biztonságos, természetes és eredményes. Ami nem okoz semmilyen hosszútávú mellékhatást. 

 

Így készült el az elsőbe BeKi alvó sópárna, amely biztosította az éjszakai alvás során azt az állandó sós közeget, aminek hatására megszűntek az átköhögött éjszakák és az elhúzódó betegségek. 

 

Köszönettel tartozunk gyermekorvosunknak, aki az alternatívgyógymódok használatára buzdított minket, és bátorított abban, hogy amit csinálok az rengeteg édesanyának segítséget nyújthat a betegségek elleni küzdelemben. Mindezt anélkül, hogy a gyógyszerek okozta mellékhatásoktól kellene aggódnunk. Így született meg a döntés, hogy megosszam a termékemet a többi édesanyával és mindazokkal, akik természetes módon szeretnék felvenni a harcot a felsőlégúti betegségek ellen.

És hozzám hasonlóan hisznek a megelőzés fontosságában.

 

Édesanyaként tudom, hogy a betegségek a kisgyermekkor természetes velejárói, de hiszem, hogy tudatos szülőként van választási lehetőségünk. A mi felelősségünk gyermekeink testi és lelki egészségének megóvása legjobb tudásunk szerint.

 

A három legfontosabb dolog, melyet a BeKi termékek képviselnek: biztonság, egészség, természetesség.

 

Mottóm: Csak természetesen!

 

 

Szeretettel:

Kinga