Az oldal átalakítás miatt jelenleg nem üzemel.
Rendeléssel kapcsolatban: +36 30 649 7901

Kérdése van? Hívjon minket! +36306497901

Blog

Mitől egyedi a BeKi alvó sópárna?

Mitől egyedi a BeKi alvó sópárna?
Mitől egyedi a BeKi alvó sópárna? 

Sokan nem ismerik a BeKi alvó sópárnát. Amikor először hallanak róla, csak legyintenek. 

Á, van már sópárnánk, tudjuk milyen. 

Azonban, amikor elkezdek róla mesélni, tátott szájjal hallgatnak és rácsodálkoznak az emberek, hogy ilyet nem is hallottak még.

Miben különbözik az alvó sópárna egy átlagos sópárnától?

Az első és legfontosabb tulajdonsága, ennek a sópánának, hogy kifejezetten alváshoz lett kialakítva, minden egyes részlete. 

Miben különbözik az alvó sópárna egy átlagos sópárnától?

Az első és legfontosabb tulajdonsága, ennek a sópánának, hogy kifejezetten alváshoz lett kialakítva, minden egyes részlete. 

  • A mosható huzat, a könnyű tisztán tartást segíti. 
  • A párna mérete (30*40 cm), megfelelő felületet biztosít az állandó sós közeg kialakításához.
  • A belső sópárna varrás technikailag úgy lett alakítva, hogy mozgolódás közben is biztosítja a megfelelő só mennyiséget a párna mindkét oldalán. 
  • A belső sópárna  900 g Parajdi sóval van töltve. Ez a mennyiség lehetővé teszi a párnán való kényelmes alvást (laposabb párna) és elegendő a megfelelő hatás eléréséhez is. Illetve a praktikus és egyszerű használtot teszi lehetővé, akár melegítve, akár száraz sóterápiaként szeretnénk alkalmazni. 

Miért is jó, ha sópárnán alszunk? Mit művel a belélegzett só a szervezetünkben?

A belélegzett só népszerű és elterjedt terápiás  módszer, amely hatékonyan, de kíméletesen segíthet a betegségek legyőzésében és kezelésében. Különösen azokban az esetekben, amikor a légzőrendszer érintett. 

Lássuk, milyen hatásai vannak a sónak. 

Esetemben a Parajdi sóról beszélünk. 

1. Sóterápia: A belélegzett só segíthet a légzőrendszerben felhalmozódott nyák és váladék oldásában. A só mikroszkopikus részecskéi eljutnak a légutak kisebb részeibe, és segítenek megtisztítani és eltávolítani a váladékot. Úgy működik, mint egy profi takarító személyzet. 

Ez különösen hasznos lehet a krónikus légúti betegségek esetén pl. allergia,asztma, hörgő gyulladás, krupp stb…

2. Gyulladáscsökkentő hatás: A belélegzett só gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik a légzőrendszerben. A só részecskéi segíthetnek csökkenteni a gyulladást és a duzzanatot, ezáltal enyhítve a légzőszervi betegségek tüneteit.

Természetes antihisztamin.

3. Antibakteriális hatás: A tengeri só ( mint, amilyen a Parajdi só) antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és segíthet csökkenteni a kórokozók számát a légzőrendszerben. Ezáltal a belélegzett fertőzések megelőzésében és kezelésében.

4. Nyálkahártya hidratálása: A belélegzett só segíthet hidratálni és nyugtatni a légzőrendszer nyálkahártyáját. Ez különösen hasznos lehet a száraz köhögés, torokfájás vagy allergiás reakciók esetén, amikor a nyálkahártya kiszárad és irritált lehet. Sokan nem tudják, hogy a betegségek elsődleges védvonala az egészséges nyálkahártya. 

Télen a fűtési szezonban, amikor a levegő páratartalma túl alacsony, bizony sokszor ez a tényező eredményezi a gyakori betegségek előfordulást. Ezáltal sokkal nagyobb eséllyel és könnyebben kaphatunk el felsőlégúti betegségeket.

A BeKi alvó sópárna használata során, egy több órás intenzív sóterápiában van részünk. 

Hiszen optimális esetben 8-12 órát töltünk alvással. 

Így, amíg mi pihenünk, a belélegzett só (ami szobahőmérsékleten is párolog, de rajta fekve a testhő hatására még  intenzívebben dolgozik) csodákat művel a szervezetben. Ezzel csillapítva a megbújó és kialakulóban lévő betegségek hatásait (megelőzés) és ezzel segítve az esetleges  mellékhatások elkerülését egy már meglévő betegség esetén. 

A videók között találtható segédletekből, azt is megtudhatjátok:

Hogyan lehet egyszerűen és gyorsan bele helyezni a belső Sópárnát a huzatába?

Hogyan aludhatsz kényelmes az alvó sópárnán egy egyszerű mozdulat segítségével?